Croisette etablerar sig i Kalmar Christian Arvill och Amar Dzin har rekryterats för att dra igång Croisettes nya kontor i Kalmar - bolagets tionde.

Croisette etablerar sig i Kalmar

Ekonomi

13 september 2021

Croisette startar nu upp sitt tionde kontor, denna gång i Kalmar.

I våras gjordes en utvärdering av behovet av fastighetsrådgivare på olika orter i landet. Efter detta var gjort sattes en annorlunda rekryteringsprocess i gång.

Det skickades i början av året ut rosa kuvert till väl valda personer bosatta i de områden där Croisette ville möta marknadens efterfrågan med lokala kontor.

– Resultatet av detta blev bland annat att vi kom i kontakt med Christian Arvill och Amar Dzin. Två extremt drivna individer som uttryckte sig vara redo för nya utmaningar, nämligen att starta upp Croisette Kalmar, säger Peter Bergquist, Vice VD & Head of Leasing, Croisette Real Estate Partner.

Christian har en bakgrund inom bankvärlden och var dessförinnan fastighetsmäklare.

– På något vis har det alltid funnits en längtan tillbaka till fastighetsbranschen och det känns därför otroligt roligt att få möjligheten att starta upp Croisette i Kalmar, säger Christian Arvill, Co-Head of Leasing, Kalmar.

Amar har sedan år 2014 ägnat sig åt fastigheter då han jobbat som bland annat fastighetsmäklare. Han känner sig långt ifrån klar med fastighetsbranschen och är redo att utvecklas samt ta en ny riktning inom branschen.

– När möjligheten med Croisette Kalmar öppnade sig för oss så kändes det som att hitta hem. Jag har alltid sagt att Kalmar är en liten stad i storstadsformat och är övertygad om att vår vision med Croisette kommer nå framgångar här i stan så väl som andra delar av länet, säger Amar Dzin, Co-Head of Leasing, Kalmar.

Både Christian och Amar uttrycker att de ser fram emot att ta klivet över till den kommersiella sidan.

– Redan vid den första kontakten med bolagets VD Per Svensson, så kändes Croisette som ett företag som är redo att expandera och fortsätta sin lyckade resa även på mindre orter, säger Amar Dzin.

– För att kunna ge våra kunder i Kalmarregionen bästa möjliga rådgivning känns det fantastiskt att vi nu etablerar ett lokalt kontor på orten. Christian och Amar är två extremt drivna personer och har hjärtan som slår extra för Kalmar, säger Croisettes vice VD Peter Bergquist.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se