Coworkingaktör växer hos Diös
T22, som funnits etablerade i Shopping Galleria i Luleå sedan 2018, beskriver en stor ökning i intresset för deras flexibla företagsmiljö, och redan nu är det flera aktörer som förhandsbokat en kontorsplats i den nya ytan.

Coworkingaktör växer hos Diös

Uthyrning

7 mars 2022

Coworking-aktören T22 flyttar och växer med drygt 400 kvadratmeter – motsvarande 50 arbetsplatser – hos Diös i Shopping Galleria i Luleå.

Det är tidigare butiksyta i plan två som konverteras till en varumärkesstärkande arbets- och mötesplats för nätverkets medlemmar.

Med ett publikt läge i hjärtat av Shopping Galleria är målet att bli en levande och flödesdrivande knutpunkt i huset. De nya coworking-ytorna beräknas stå klara under sommaren 2022.

Utvecklingen av Shopping Galleria sker i linje med våra nya sätt att shoppa, arbeta och uppleva, menar Diös. Genom en strategisk mix av tillgänglig, cityanpassad urban service i markplan och varumärkesstärkande kontor i övre plan vill man skapa nya förutsättningar för flöden av människor som rör sig i och omkring fastigheten.

– Intresset för Luleå ökar ständigt – inte minst i och med den investeringsboom som nu sker i norra Sverige –och vi jobbar aktivt tillsammans med våra hyresgäster för att fortsätta stärka staden som självklar etableringsdestination för både företag och privatpersoner. Tillsammans med Tromb och T22 vill vi skapa en konkurrenskraftig helhetsupplevelse som stärker Shopping som mötesplats. Nu ser vi fram emot invigningen av Luleås häftigaste coworking-space, säger Johan Lång, affärschef, Diös Luleå.

T22, som funnits etablerade i Shopping Galleria sedan 2018, beskriver en stor ökning i intresset för deras flexibla företagsmiljö, och redan nu är det flera aktörer som förhandsbokat en kontorsplats i den nya ytan.

I samband med utvecklingen får de egen entré från Timmermansgatan.

– Vårt läge i Shopping är optimalt på flera sätt; tillgängligheten är svårslagen och allt ett företag kan tänkas behöva finns att tillgå i vår direkta närhet. Nu vässar vi verksamheten ytterligare genom att växa ut i plan två och öka vår synlighet ännu mer. Den nya ytan är perfekt för samverkan mellan företag och passar väl in i vår syn på smart, modernt och hållbart företagande. Vi är mycket positiva till den utveckling som Diös driver, och ser fram emot att vara en del i den historia som nu skrivs, säger Fredrik Stöckel, CEO, T22.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se