Coworking med wow-känsla
Rebecka Finné och Marie Willstrand, Genetor. Visionsbilder: Peab

Coworking med wow-känsla

Reportage

1 december 2022

Ett stenkast från Hyllie station, på den sista hörntomten bakom Quality Hotell, bygger just nu Peab sin fastighet The Corner. Wingårdhs arkitekter står bakom arkitekturen och har skapat en karaktäristisk fastighet med välvda panoramafönster och en böljande blå fasad.

Det stora intresset för Hyllie som stadsdel står sig och det finns flera anledningar till att många företag förlagt sina huvudkontor just här istället för inne i Malmö city. Hyllie når man enkelt med såväl cykel, bil och tåg och till Kastrup tar det endast 13 min. I Peabs kontorshus The Corner finns dessutom ett garage och i närområdet all form av service och utbud man behöver. Så varför Genetors nästa öppning blir just här är enkelt att förklara, menar Marie Willstrand, affärsutvecklare på Genetor.

–  Vi föll för fastighetens uttryck, de stora fönsterna i bottenplan och det utmärkta läget nära Hyllie Station och Emporia. Här har vi, tillsammans med Escandi, fått kmöjlighet att rita upp och inreda en fantastiskt lokal som lämnar avtryck. Vi vill också skapa wow-känsla, något som vi gör med en inredning i dova toner. Här möter exempelvis varma, bruna toner glödande mässing.

Många möjligheter

Genetor flyttar in på cirka 830 kvadratmeter på delar av gatuplan samt delar av plan 1, i det totalt 7 000 kvm stora kontorshuset. Hos Genetor kommer man som medlem kunna hyra egna kontorsrum, communtityrum eller en flexplats.

–  Vi erbjuder även klippkort för dem som sällan behöver vara på plats. Som medlem har man access till våra samtliga anläggningar och kan boka mötes- och konferensrum via appen på alla ställen, förklarar Rebecka Finné, verksamhetsansvarig för Genetor i Malmö. Även om många av våra medlemmar ofta har en av våra anläggning som bas är det väldigt uppskattat att man kan kila inom en av våra andra anläggningar för en dag eller kanske bara för ett möte.

Läs hela artikeln hos Lokalguiden.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se