Colliers utökar med ytterligare analytiker
– Jag ser fram emot att arbeta på den svenska fastighetsmarknaden med fullt fokus på analys och transaktion, säger Sofie Babic som närmast kommer från Colliers i Sacramento, Kalifornien.

Colliers utökar med ytterligare analytiker

Personnytt

3 september 2021

Colliers i Sverige fortsätter att expandera och utökar sitt Capital Markets-team med ytterligare en analytiker.

Colliers har rekryterat Sofie Babic till tjänsten som analytiker inom Capital Markets med placering i Stockholm.

Sofie har de senaste två åren arbetat med transaktion och uthyrning inom kontorssegmentet på Colliers i Sacramento, Kalifornien, och har även mäklarlicens i Kalifornien.

Innan Sofie anslöt till Colliers studerade hon finans vid Sacramento State College of Business Administration.

– Vi välkomnar Sofie till Colliers Sverige där vi ser att hennes internationella bakgrund och kompetens passar mycket väl in i vårt lagbygge när vi nu växlar upp vårt kunderbjudande inom transaktionsrådgivning, säger Daniel Gorosch, VD och Head of Capital Markets på Colliers.

– Jag ser fram emot att arbeta på den svenska fastighetsmarknaden med fullt fokus på analys och transaktion. Jag är tacksam för möjligheten att ansluta till Colliers i Sverige och få bidra med mina erfarenheter inom rådgivning, både inom transaktion och uthyrning, säger Sofie Babic.

Colliers team inom Capital Markets består idag av 14 medarbetare med fokus på att hjälpa kunder genom hela transaktionsprocessen gällande enskilda kontors-, handels-, logistik- och bostadsfastigheter såväl som av hela portföljer.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se