Colliers tar transaktionschef från ICA

Colliers tar transaktionschef från ICA

Personnytt

12 oktober 2017

Nu stärker Colliers transaktionsteamet med ny chef för affärsområdet. Rebecka Norberg kommer att tillträda i december.

 

Rebecka Norberg kommer att ha ansvar för hela affärsområdet både strategiskt och operativt samt ha ansvar för bolagets största kunder. Dessutom kommer hon att leda våra transaktionsteam i Stockholm och Göteborg och vara en del utav ledningsgruppen.

Rebecka har över 12 års erfarenhet av kommersiella fastigheter, med fokus på transaktion. Hon har nu rollen som transaktionsansvarig för ICA Fastigheter och kommer dessförinnan från CBRE, där hon arbetat i 10 år. Rebecka har från sin tid på CBRE stor internationell erfarenhet och har arbetat både i London, Madrid, Berlin och New York.

Rebecka kommer att börja i rollen som ny affärsområdeschef i mitten av december.

- Vi är väldigt glada över att ha hittat rätt person som kan leda vårt transaktionsteam och bli en del av Colliersfamiljen. Rebecka har en gedigen erfarenhet i branschen och då vi kommit i kontakt med varandra många gånger under de gångna åren vet jag att vi gjort en bra rekrytering. Vi har mycket i pipen just nu och ser fram emot en produktiv avslutning av året och början på 2018. Här spelar Rebecka en viktig roll och vi ser att hon, med sitt engagemang och driv ytterligare kommer att vässa vårt erbjudande att ge våra kunder marknadens bästa service och expertis, säger, Dan Törnsten, vd.

Och Rebecka Norberg är förväntansfull:

- Jag ser verkligen fram emot att få börja på Colliers och känner att det är en perfekt matchning mellan vad som förväntas av rollen och min bakgrund. Nu är jag tillbaks på konsultsidan efter ett par år på fastighetsägarsidan och med det en bredare erfarenhet från båda sidor av en fastighetstransaktion. Då jag haft förmånen att vid flertalet tillfällen genom åren fått arbeta med Colliers vet jag att det är ett duktigt och härligt gäng som jag kommer bli en del av, konstaterar hon.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se