Colliers stärker sitt Göteborgsteam ytterligare
Gustaf Damberg har en omfattande bakgrund inom fastigheter och kommer närmast från NCC Property Development och en roll som affärsutvecklare.

Colliers stärker sitt Göteborgsteam ytterligare

Personnytt

20 september 2021

Colliers rekryterar erfarne experten Gustaf Damberg till Capital Markets och stärker därmed ytterligare sin position i Göteborg.

Colliers har rekryterat Gustaf Damberg som Associate Director till Capital Markets.

Gustaf har en omfattande bakgrund inom fastigheter och kommer närmast från NCC Property Development och en roll som affärsutvecklare.

Dessförinnan har han varit Kundansvarig Sverige på NCC PD Special Investments, Kommersiell förvaltare på Fastighets AB Balder samt Fastighetschef på Härryda kommun.

– Vi hälsar Gustaf varmt välkommen till oss på kontoret i Göteborg. Vår verksamhet fortsätter att växa och vi kan nu erbjuda ett team med bred kompetens och stor förståelse för såväl fastighetsägare, projektutvecklare som hyresgäster, säger Christina Kämpe, Director Capital Markets & Regional Manager Colliers.

– Det ska bli väldigt roligt att få ansluta till Colliers duktiga team av rådgivare och jag ser verkligen fram emot att vara med på bolagets häftiga tillväxtresa. Med erfarenheter inom olika kompetensområden hoppas jag kunna bidra till att utveckla Colliers erbjudande till marknaden och att skapa maximalt värde för våra kunder, säger Gustaf Damberg.

– Det är oerhört glädjande att Gustaf ansluter till oss på Colliers. Vår verksamhet i Göteborg står nu mycket väl rustad för att ge våra kunder rådgivning av högsta kvalitet vad gäller såväl transaktioner som uthyrning. Gustaf kommer med sin erfarenhet, sitt driv och sitt goda kontaktnät att bidra på ett mycket positivt sätt, säger Colliers VD, Daniel Gorosch.

Colliers team inom Capital Markets består idag av 14 medarbetare med stor erfarenhet inom både köp- och säljrådgivning. Med fokus på att hjälpa kunder genom hela transaktionsprocessen genomför de transaktioner av enskilda kontors-, handels-, logistik- och bostadsfastigheter såväl som av hela portföljer.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se