Colliers rekryterar välkänd expert från JLL
– Det känns fantastiskt roligt att ansluta till Colliers och jag ser verkligen framemot att vara med på den kommande resan, säger Lovisa Andersson.

Colliers rekryterar välkänd expert från JLL

Personnytt

27 maj 2021

Lovisa Andersson rekryteras från JLL till Colliers Agency-team för att ytterligare stärka bolaget inför offensiven på den svenska marknaden.

Lovisa Anderrson, tidigare Harryzon är en välkänd expert inom områdena Corporate Solutions och Tenant Representation.

Hon blir nu Director Agency på Colliers och kommer att arbeta med rådgivning till fastighetsägare och hyresgäster samt affärsutveckling inom ramen för Colliers Agency.

Lovisa kommer senast från JLL där hon arbetat som Head of Corporate Account Management.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Lovisa till Colliers. Med hennes erfarenhet och expertis stärker vi ytterligare vårt erbjudande till fastighetsägare och hyresgäster på marknaden. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas med en ökad efterfrågan på våra tjänster och Lovisa kommer att arbeta med utvecklingen av vårt erbjudande med nya tjänster, i linje med våra tillväxtplaner, säger Martin Lindgren, Head of Agency.

– Colliers Sverige befinner sig just nu i en otroligt spännande fas. Det känns fantastiskt roligt att ansluta till bolaget och jag ser verkligen framemot att vara med på den kommande resan, säger Lovisa Andersson.

Colliers expanderar i Sverige och söker efter kompetenta experter inom områdena Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se