Colliers rekryterar till Project Management
– Jag ser fram emot att bli en del av Colliers i en expansiv fas och hoppas kunna bidra med min kunskap och långa erfarenhet i genomförandet av lokalutvecklingsprojekt, säger Åsa Grönlund.

Colliers rekryterar till Project Management

Personnytt

26 oktober 2021

Colliers har rekryterat Åsa Grönlund som Associate Director inom Project Management, med placering i Stockholm.

Åsa Grönlund har en 20-årig erfarenhet inom bygg- och inredningsbranschen och har skapat arbetsplatser och retailkoncept internationellt.

Vidare har hon bred kompetens inom lokalutveckling och är expert inom inredningsupphandlingar och färdigställande av verksamhetslokaler.

– Vi välkomnar Åsa till Colliers där vi ser att hennes långa erfarenhet inom lokalutvecklingsprojekt både i Sverige och internationellt kommer att vara ett starkt bidrag till vårt lagbygge när vi nu satsar på vårt kunderbjudande inom affärsområdet Project Management, säger Ulrica Otterström Magnusson, Head of Project Management Colliers.

– Jag ser fram emot att bli en del av Colliers i en expansiv fas och hoppas kunna bidra med min kunskap och långa erfarenhet i genomförandet av lokalutvecklingsprojekt, säger Åsa Grönlund, som alltså blir Associate Director inom Project Management på Colliers.

– Vi fortsätter på vår inslagna väg att växa med god kvalitet och vi välkomnar Åsa till oss på Colliers. Vår nya verksamhet inom Project Management har fått ett oerhört fint gensvar på marknaden och teamet växer nu i snabbt takt och blir en viktig del i vår tillväxtresa, säger Daniel Gorosch, VD på Colliers Sverige.

Tidigare i år lanserade Colliers affärsområdet Project Management för att kunna erbjuda ett komplett tjänsteutbud inom hyresgästrådgivning.

För teamet inom Project Management står arbetsplatsen i fokus och de erbjuder arbetsplatsutformning och projektledning samt utarbetar arbetsplatsstrategier - allt för att skapa den ultimata arbetsplatsen för både verksamheten och människan.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se