Colliers rekryterar till Capital Markets
Erik Oom och Markus Dragicevic ansluter till Colliers affärsområdet Capital Markets.

Colliers rekryterar till Capital Markets

Personnytt

1 april 2021

Markus ansluter till teamet som Associate med placering i Göteborg. Markus kommer närmast från sin familjs fastighetsbolag i Malmö där han arbetat med förvaltning, fastighetsförvärv samt försäljning.

Erik har anställts som Analyst, även han med placering i Göteborg. Erik avslutade nyligen sina studier till fastighetsmäklare på Karlstad Universitet och har efter det arbetat som mäklare på Länsförsäkringar.

– Markus och Erik blir en viktig del av teamets fortsatta framgång, säger Joachim Svedberg, Partner & Acting Head of Capital Markets.

– Det är inspirerande att få representera Colliers som ju är en stor internationell aktör. Jag ser fram emot att vara en del av Capital Markets-teamet och att få bidra med mina erfarenheter från fastighetsbranschen, menar Markus Dragicevic.

– Det skall bli stimulerande att jobba tillsammans med proffs som dessutom blir mina kollegor! Jag hoppas att mina personliga egenskaper och mitt driv kommer att resultera i ett betydande värde för både mitt team och våra kunder, säger Erik Oom.

Colliers team inom Capital Markets består idag av 12 medarbetare med gedigen erfarenhet inom både köp- och säljrådgivning. Med fokus på att hjälpa kunder genom hela transaktionsprocessen genomför de transaktioner av enskilda kontors-, handels-, logistik- och bostadsfastigheter såväl som av hela portföljer.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se