Colliers rekryterar senior rådgivare från Nordier
– Det känns inspirerande och roligt att få ansluta till Colliers drivna team på Capital Markets, säger Fredrik Angelin.

Colliers rekryterar senior rådgivare från Nordier

Personnytt

30 november 2021

Colliers växlar upp ytterligare genom att rekrytera en senior transaktionsrådgivare till affärsområdet Capital Markets.

Fredrik Angelin har rekryterats som Director till Capital Markets med placering i Stockholm och ansluter till bolaget i slutet av januari 2022.

Fredrik har arbetat med transaktionsrådgivning i mer än 30 år och kommer närmast från en roll som projektledare inom Transaktion hos Nordier Property Advisors.

– Colliers har idag en stark position inom flera segment på transaktionsmarknaden och jag är mycket glad att Fredrik Angelin, med sin gedigna erfarenhet, valt att komma till oss. Fredrik blir ett viktigt tillskott i vår långsiktiga satsning och han kommer att bidra starkt till Colliers fortsatta tillväxt. Med honom ombord stärker vi vår marknadsposition ytterligare, säger Daniel Gorosch, Vd och Head of Capital Markets Colliers Sverige.

– Det känns inspirerande och roligt att få ansluta till Colliers drivna team på Capital Markets. Colliers är i en spännande tillväxtfas med sikte på att nå samma position i Sverige som de har internationellt. Med trettio år i branschen jobbar jag brett men med tonvikt på industri och bostäder i Stockholm / Mälardalen samt hotell vilket är ett segment jag ser fram emot att ta tag i nu när branschen äntligen verkar repa sig, säger Fredrik Angelin.

 

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se