Colliers rekryterar Head of Leasing från Fabege
Marie Meyer blir Head of Leasing på Colliers. Hon kommer närmast från en roll som projektuthyrare på Fabege.

Colliers rekryterar Head of Leasing från Fabege

Personnytt

30 juni 2021

Colliers rekryterar Marie Meyer som Head of Leasing och stärker därmed sin närvaro på uthyrningsmarknaden ytterligare. 

Marie Meyer, som ansluter till affärsområdet Agency, har lång och gedigen erfarenhet av uthyrningsarbetet och kommer nu senast från en roll som projektuthyrare på Fabege.

Dessförinnan arbetade Marie som uthyrare på Vasakronan och under fem års tid var hon även en del av uthyrningsteamet på JLL.

– Jag är väldigt glad över att vi rekryterat Marie Meyer till oss på Colliers. Efterfrågan på våra tjänster inom Leasing ökar och Maries erfarenhet och driv, tillsammans med hennes expertis inom uthyrning, blir en viktig del i vår fortsatta resa där vi skall etablera oss som en ledande fastighetsrådgivare på den svenska marknaden och ta ytterligare plats på den viktiga kontorsmarknaden i Stockholm och Göteborg vad gäller rådgivningstjänster inom projekt och uthyrning, säger Martin Lindgren, Head of Agency Colliers.

 – Det ska bli väldigt roligt att få ansluta till Colliers och jag ser mycket fram emot att vara med på resan i den expansiva fas som Colliers befinner sig i, där vi ska bygga upp ett starkt expertteam som möter marknadens behov inom uthyrning, säger Marie Meyer.

Colliers expanderar i Sverige och söker efter kompetenta experter inom områdena Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se