Colliers rekryterar från Fastighetsägarna
Ani Chirilas får rollen som fastighetsvärderare med placering på Colliers Stockholmskontor.

Colliers rekryterar från Fastighetsägarna

Personnytt

5 oktober 2021

För att möta den ökade efterfrågan på marknaden utökar Colliers sitt team inom fastighetsvärdering, och rekryterar Ani Chirilas.

Ani Chirilas får rollen som fastighetsvärderare med placering i Stockholm.

Hon är MRICS-auktoriserad fastighetsvärderare och kommer närmast från en roll som Kundansvarig fastighetsvärderare/förvaltare på Fastighetsägarna Service Stockholm.

Hon har dessförinnan arbetat som fastighetsvärderare på JLL i Stockholm, då främst med internationella kunder och bolag, samt på Realtech Services i Rumänien, ett bolag hon var med och startade och utvecklade.

Caj Virta, Head of Valuation Colliers:

– Vi hälsar Ani varmt välkommen till teamet och till Colliers. Hennes bakgrund och erfarenhet av internationella kunder och bolag är en stark tillgång för oss, inte minst i det samarbete vi har med Colliers Valuation inom EMEA-regionen.

– Jag ser fram emot att bli en del av Colliers, ett företag som har sunda värderingar och en genomtänkt strategi. Jag hoppas att min kunskap och erfarenhet, tillsammans med kundens bästa i fokus, kommer leda till fortsatt utveckling, vilket i sin tur kan leda till såväl ökad tillväxt samt lönsamhet, säger Ani Chirilas.

– Colliers Sverige är inne i en stark tillväxtfas och vi ser en ökad efterfrågan på våra värderingstjänster, inte minst från våra internationella kunder och det är därför mycket glädjande att vi kan förstärka vårt värderingsteam med en så kompetent och erfaren medarbetare som Ani, säger Daniel Gorosch, vd Colliers Sverige.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se