Colliers rådgivare åt norska NRP
Bild: Colliers

Colliers rådgivare åt norska NRP

Transaktion

19 juni 2018

Colliers var säljarens rådgivare vid försäljningen av fastigheten Prislappen 2 i Linköping.

Uthyrbar yta uppgår till ca 4 630 kvadratmeter och hyresgäst är NetOnNet. Fastigheten bebyggdes 2009 och ligger i det expansiva området Kallerstad utmed E4:an.

Säljare är norska NRP som har haft Wilfast som förvaltare och partner sedan man köpte fastigheten.Köpare är Proauto Invest AB och tillträde skedde den 1:a juni. Affären genomfördes som bolagsaffär.

- Vi har tidigare haft investeringar i området genom uppförandet av Proauto Groups BMW anläggning i Kallerstad under 2017. När vi fick möjligheten att förvärva en ny fastigheten i detta området så kändes det som en självklar investering för oss. Vi ser fram emot områdets utveckling den kommande åren och hoppas givetvis att vi kan vara med att bidra till dess utveckling, säger Jens Tjärnlund, VD och Ägare Proauto Invest AB.

- Linköping är en stad som utvecklas och som många investerare bevakar. Det finns en stor efterfrågan på fastigheter i lägen likt Kallerstad som har framtiden för sig, säger Joachim Svedberg, Regional and Capital Markets Director på Colliers.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se