Colliers gör uthyrning till Lager 157 i Borås
Bild: Colliers

Colliers gör uthyrning till Lager 157 i Borås

Uthyrning

11 juni 2018

Colliers har varit rådgivare till Wilfast vid uthyrningen av en yta om 1 680 kvadratmeter till Lager 157 på Viared i Borås. 

Colliers arbetar sedan en tid tillbaka med uthyrningen av norska NRP:s fastighet på Företagsgatan i Borås, som Wilfast förvaltar. I fastigheten huserade tidigare Bilia men sedan deras flytt har arbetet med att konvertera fastigheten till ett handelshus pågått intensivt. Fastigheten om 5 922 m² är fördelade på två våningar och har ett strategiskt läge intill Viaredsmotet med en helglasad upplyst fasad som drar stor uppmärksamhet till sig. I dagsläget förs diskussioner med flera aktörer om resterande ytor om 4 242 m². Lager 157 öppnar sin verksamhet efter sommaren.

- Borås är något speciellt för oss. Det är vår hemmaplan, här finns det textila arv som vi kommer ur. Här har jeansen en historia och för oss som denimföretag blir Borås naturligtvis någonting alldeles extra, säger Stefan Palm, CEO Lager 157.

Lager 157 håller en hög tillväxttakt och butiken på Viared är nummer fyra i raden av öppningar i år. Konceptet är tydligt och starkt med denim som central tanke.

- Vi säljer kläder men vi har också en annan viktig idé med Lager 157. Vi vill förändra modebranschen. Vi vill göra den mer demokratisk. Det är till exempel viktigt att alla barn i skolan kan ha schyssta kläder oavsett vad deras föräldrar har för ekonomiska förutsättningar, säger Stefan Palm.

- Vi är glada över att Lager 157 valt att förlägga sin verksamhet i vår fastighet i Viared. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete och hoppas att Lager 157 skall trivas i fastigheten och området, säger Mattias Wilson, Wilfast Förvaltning AB.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se