Colliers fortsätter expandera inom Project Management
– Min ambition är att utveckla arbetsplatser som skapar verkliga värden för våra kunder, säger Denise Gahnberg, som nu blir Workplace Consultant Colliers.

Colliers fortsätter expandera inom Project Management

Personnytt

16 november 2021

Colliers rekryterar ytterligare en expert till affärsområdet Project Management. Denise Gahnberg har rekryterats till affärsområdet Project Management, med placering i Stockholm.

Denise har över tio års erfarenhet av arbetsplatsutveckling och inredningsdesign för kontor och retail. Hon har skapat arbetsplatser åt olika typer av kunder samt även butiker internationellt. Vidare har Denise bred kompetens inom förändringsledning som är en central och viktig roll i lokalutvecklingsprojekt.

– Vi välkomnar Denise till Colliers där vi ser att hennes breda erfarenhet inom lokalutvecklingsprojekt både i Sverige och internationellt kommer att vara ett starkt bidrag till vårt lagbygge när vi nu satsar på vårt kunderbjudande inom affärsområdet Project Management, säger Ulrica O Magnusson, Head pf Project Management Colliers.

– Jag ser fram emot att ansluta till Colliers och delta i den spännande tillväxtresan. Jag hoppas kunna bidra med min kunskap och erfarenhet inom arbetsplatsutveckling. Min ambition är att utveckla arbetsplatser som skapar verkliga värden för våra kunder, säger Denise Gahnberg, som nu blir Workplace Consultant Colliers.

– Project Management växer sig allt starkare och jag är mycket glad att Denise Gahnberg med sin gedigna erfarenhet, valt att ansluta till oss. Denise är ett viktigt tillskott och kommer att bidra starkt till vår fortsatta tillväxt inom detta affärsområde, säger Daniel Gorosch, VD Colliers Sverige.

Tidigare i år lanserade Colliers affärsområdet Project Management, detta för att kunna erbjuda ett komplett tjänsteutbud inom hyresgästrådgivning. Teamet består nu av fem medarbetare som har arbetsplatsen i fokus och erbjuder arbetsplatsutformning och projektledning samt utarbetar arbetsplatsstrategier.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se