Colliers får exklusivt uthyrningsuppdrag
Colliers uppdrag avser 100 000 kvm byggklar mark i Vaggeryd, där Logistea ska uppföra nya logistikbyggnader.

Colliers får exklusivt uthyrningsuppdrag

Uthyrning

21 januari 2022

Colliers har av Logistea fått ett exklusivt uthyrningsuppdrag i Vaggeryd. Uppdraget avser ca 100 000 kvm byggklar mark med attraktivt läge.

Vaggeryd ligger i mitten av södra Sverige med direkt anslutning till E4 vilket erbjuder närhet till Sveriges tre största städer, samt Köpenhamn och Oslo. Utöver lastbilstransporter finns även tillgång till järnväg för samtliga hyresgäster vilket ger en stor flexibilitet vid val av transportsätt.

– Vi är glada över möjligheten att få arbeta med detta intressanta projekt i Vaggeryd och är stolta över det förtroende vi har fått från Logistea. Här kan vi erbjuda det marknaden efterfrågar - byggklar mark med suveränt läge, säger Marie Meyer, Head of Leasing Colliers.

– Vaggeryd har ett ytterst attraktivt läge för lager- och logistikfastigheter i Sverige. Vi ser fram emot att samarbeta med Colliers i detta för Logistea strategiska utvecklingsområde, säger Tobias Lövstedt, COO Logistea.

Logistea äger idag fastigheter i Sverige till en samlad uthyrningsbar yta om 355 000 kvm samt byggrätter om 170 000 kvm. Samtliga fastigheter är attraktivt belägna med närhet till Göteborg, Linköping, Jönköping, Örebro och Öresundsregionen.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se