Colliers expanderar och organistionsförändrar

Colliers expanderar och organistionsförändrar

Personnytt  

9 augusti 2017

Som ett led i Colliers tillväxstrategi och för att ytterligare stärka den kvalificerade fastighetsrådgivningen, har Colliers Sverige genomfört organisatoriska förändringar.

 

Joachim Svedberg har tillträtt tjänsten som region- och transaktionschef för Göteborg. Han ingår nu dessutom i Colliers ledningsgrupp. Joachim har arbetat för Colliers transaktionsavdelningen i sex år är sedan tidigare även partner i bolaget. Med sina 17 år i branschen har han en gedigen erfarenhet och ett brett kontaktnät på både lokal och internationell nivå.

Rozana Yevno har tillträtt tjänsten som tf chef för affärsområdet Uthyrning. Dessutom är hon numera även partner i Colliers Sverige. Rozana har en lång erfarenhet inom uthyrning och försäljning och har under hennes två år på Colliers uthyrningsavdelning varit en otrolig tillgång i teamet.

- Colliers har en stark tillväxt både i Sverige och internationellt och för att möta marknadens efterfrågan har vi ökat antalet medarbetare med 20 procent, bara i år. Vi är väldigt måna om att våra medarbetare ska växa tillsammans med oss och det var därför helt naturligt att tjänsterna som Regionschef/ Transaktionschef Göteborg och Tf. Uthyrningschef skulle gå till Joachim och Rozana. De har under deras tid hos oss verkligen visat sin skicklighet och kompetens inom deras respektive områden och de kommer att fortsätta vara en fantastisk tillgång för bolaget, Dan Törnsten, vd, Colliers.

Colliers har under året gjort en storsatsning på transaktion och dessutom breddat sitt utbud av tjänster genom att nu även erbjuda rådgivning och försäljning av nyproduktion bostäder.

- Vi kompletterar vår transaktionsavdelning på både bredden och djupet vilket gjort att nya positioner tillsats i bolaget. Tidigare i våras tillsatte vi tjänsten som Transaktionsansvarig för Stockholm. Just nu är vi även igång med en rekryteringsprocess för tjänsten som Affärsområdeschef för transaktion. Personen kommer att ha ansvar för hela affärsområdet både strategiskt och operativt samt ha ansvar för bolagets största kunder. Vi ser fram emot att hitta rätt person som kan leda vårt transaktionsteam och bli en del av Colliersfamiljen, Dan Törnsten, vd, Colliers.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se