Citycon stärker Tumba centrum Foto: Citycon

Citycon stärker Tumba centrum

Uthyrning

6 september 2017

I våras blev förnyelsen av Tumba Centrum klar. Efter ansiktslyftet förstärker nu centrumet matupplevelsen med tre nya matkoncept som öppnar i slutet av oktober.

 

Det nya restaurangerna blir Sushi Kawa, Tumba Wok och Espresso House.

– Mat och dryck blir allt viktigare för besökarna. Vår ambition är att utöka och förhöja utbudet av matupplevelser i Tumba Centrum. Vi är stolta och glada över att kunna presentera tre nya, fräscha koncept som alla stärker vårt utbud, säger Magnus Bergman, affärsområdeschef på Citycon.

Sushi Kawa är en inspiration från den japanska matkulturen. Restaurangen strävar efter att leverera en äkta japansk sushimåltid. Utöver Sushi Kawa får Tumba Centrum även asiatiska Tumba Wok som kommer att servera thailändsk mat, och båda kommer att erbjuda möjlighet till take-away.

Espresso House är nordens största cafékedja. Inspirationen kommer från en kombination av den italienska och amerikanska kafétraditionen med ett stort sortiment av högkvalitativt kaffe serverat i inbjudande atmosfär.

– Med Espresso House tillför vi ytterligare en dimension till cafékulturen i Tumba och vi tror att caféet kommer att bli en trivsam samlingsplats för en yngre målgrupp som ett komplement till populära Spaaks Konditori.

De tre koncepten kommer att finnas i centrumets innetorg, mellan ICA och det nya rullbandet. Därtill får Tumba Centrum sin första nagelbar, Elit Nails, som kommer att erbjuda manikyr, pedikyr, fotspa, fotmassage, nagelkonst och ögonfransförlängning.

av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se