Citycon fyller på vid Liljeholmstorget
Lotta Moos. Bild: Martin Källqvist

Citycon fyller på vid Liljeholmstorget

Uthyrning

15 november 2023

Collega är ett omsorgsföretag som erbjuder flera olika tjänster inom socialt arbete och till våren flyttar de in i Vårdhuset i Liljeholmstorget Galleria.

– Vårdhuset i Liljeholmstorget Galleria är ett populärt och belönat vårdhus med ett 20-tal olika företag och aktörer. Här kan man gå till läkaren, till tandläkaren och sköta många olika ärenden inom hälsa. Till våren flyttar även omsorgsföretaget Collega in, vilket vi är mycket glada över. Vi vet att våra besökare uppskattar att de kan sköta alla sina ärenden på ett och samma ställe, säger Lotta Moos, Centrumchef för Liljeholmstorget Galleria.

Liljeholmstorget Galleria, som ägs av Citycon, består av närmare 90 butiker, caféer och restauranger, olika typer av service samt ett Vårdhus med vårdcentral, tandläkare och 20-talet andra verksamheter. I huset ryms bland annat barn- och ungdomsmedicinsk mottagning samt olika typer av specialistvård, som medicinsk röntgen, arbetsterapi och sjukgymnastik.

Till våren flyttar Collega in i Vårdhuset och ska där erbjuda en bred och inkluderande daglig verksamhet enligt LSS. Collega är ett omsorgsföretag som erbjuder flera olika tjänster inom socialt arbete.

–Vi är övertygade om att engagemang och delaktighet tillsammans med rätt kompetens hos våra medarbetare är vägen till omsorg av hög kvalitet. Hos oss är det deltagarens drömmar och mål som styr och vår personal stöttar på vägen. Vi skräddarsyr och erbjuder ett smörgåsbord av individanpassade aktiviteter. Vi ska vara en inkluderande verksamhet i framkant och kunna erbjuda omsorg av hög kvalitet, säger Adam Sandqvist, samordnare på Collega.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se