Centralstationen fullt uthyrd Foto: Jernhusen

Centralstationen fullt uthyrd

Uthyrning

20 september 2018

Jernhusen tecknat avtal med det svenska tech-bolaget Zound Industries. Bolaget flyttar in på ytterligare 1 640 kvadratmeter.

Bolaget tar med detta upp totalt 3 640 kvadratmeter på stationen för sina cirka 200 medarbetare.

Zound Industries är känt för varumärken som Marshall och Urbanears och skrev nyligen på ett exklusivt avtal med Adidas om att producera deras kommande ljudprodukter. Detta innebär en expansion och Zound Industries väljer att stanna kvar på Centralstationen. Just närheten till goda kommunikationer och den centrala staden förblir en viktig aspekt då läget underlättar för både kommunikationer och rekrytering.

– Ett centralt läge är mycket viktigt för våra anställda och hjälper oss att attrahera nya duktiga medarbetare. De unika kontorslokalerna fungerar också som ett nav för kreativitet, innovation och tech, vilket är perfekt för ett växande företag som Zound Industries, säger Mariana Sundin, HR Director, Zound Industries.

Jernhusen har varsamt utvecklat de unika kontorsytorna med stora salar med högt i tak, fina trägolv och med många originaldetaljer från 1872.

– Stockholms Centralstation är Sveriges mest centrala läge och en bra utgångspunkt för alla slags möten och affärer, säger Pontus Larsson, chef Förvaltning på Jernhusen.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se