Cederquist växer inom finansjuridik Foto: Pixabay

Cederquist växer inom finansjuridik

Juridik

7 november 2018

Nu anställer advokatbyrån en ny kraft för finanssidan när de tar chef från DNB.

Cederquists verksamhet växer genom att Per Henriksson ansluter till advokatbyrån som delägare i bank- och finansgruppen.

Per har drygt 18 års erfarenhet från arbete med finansieringsjuridik och i ledande ställning på byrå och bank, vilket kommer att vara en styrka i Cederquists dialog med marknaden och kunder.

Per kommer närmast från DNB där han arbetat som Head of Legal Northern Europe. Per har även doktorerat inom för finansieringsjuridiken centrala områden och undervisar regelbundet på Stockholms universitet.

Vad kommer du tillföra gruppen vad gäller kompetens och erfarenhet?

– Förutom gedigen erfarenhet av praktiska frågeställningar inom bank- och finansbolagsverksamhet kan jag bidra med ytterligare kompetens inom områden som projektfinansiering, trade finance och leasingtransaktioner.

Vad kan kunderna förvänta sig av vår bank- och finansgrupp i framtiden med dig ombord?

– Våra kunder kan förvänta sig att bank- och finansgruppens erbjudande får ytterligare bredd och djup. Erfarenheten av att ha arbetat inom bank under många år kommer också att stärka Cederquists erbjudande. Genom att vi blir fler som leder verksamheten kommer vi också att kunna växa ytterligare.

Vad lockade med Cederquist?

– Cederquist har verklig spetskompetens inom bank- och finanseringsjuridik och jag ser fram emot att få vara med och utveckla detta ytterligare.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se