CBRE växlar upp inom Capital Markets
Foto: Pixabay

CBRE växlar upp inom Capital Markets

Personnytt

28 maj 2019

Bolaget har nu rekryterat två medarbetare till teamet för att möta den växande efterfrågan på transaktionsrådgivning.

- Vår Capital Markets affär växer på ett stabilt sätt och vi har verkligen behov av att bli fler. Det är väldigt kul att välkomna två erfarna personer på Director-nivå. Deras bakgrund och kompetens passar perfekt för att stärka vårt team och vår fortsatta tillväxt, säger Lisen Heijbel, Head of Capital Markets.

Johan Rosén tillträder tjänsten som Deputy Head of Capital Markets. Johan har mångårig transaktionserfarenhet från Leimdörfer och Hemfosa och kommer senast från en tjänst som Affärsutvecklingschef på Laeringsverkstedet Sverige.

- Det känns otroligt spännande att börja hos CBRE. Det är inspirerande att se hur målinriktat de arbetar samtidigt som det verkar vara ett härligt och motiverat team, säger Johan Rosén.

Maria Ullberg börjar i augusti som Director på Capital Markets. Maria har mångårig erfarenhet av fastighetstransaktioner som ansvarig för U&P Fastighetskonsult ABs förvärv- och avyttringar och som projektledare på Hemfosa Fastigheter AB. Maria har även flera års erfarenhet av fastighets- och projektutveckling och arbetar idag som Affärsutvecklare på Ambea.

- Jag ser verkligen fram emot att börja på CBRE. Det skall bli otroligt kul att bli en del av CBREs drivna team och ta del av bolagets gedigna kunskap både inom den nationella och internationella fastighets- och transaktionsmarkanden, säger Maria Ullberg.

- Vi har letat efter rätt personer att stärka vårt Capital Markets-team med och är nu mycket glada över att presentera Johan och Maria. De har båda en gedigen erfarenhet från ledande positioner inom fastighetsbranschen. Våra nya kollegor stärker oss och är viktiga för vår fortsatta tillväxt inom Capital Markets, säger Patrik Kallenvret, VD på CBRE i Sverige.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se