CBRE växer inom Occupier Services

CBRE växer inom Occupier Services

Personnytt

22 november 2023

CBRE förstärker affärsområdet Occupier med seniora rådgivare och analytiker.

CBRE har rekryterat Caroline Sjödin som Senior Director för att leda affärsutveckling, inom hyresgästrådgivning, med syftet att bredda CBREs erbjudande av strategiska rådgivningstjänster. Caroline har en gedigen erfarenhet och kompetens från hyresgästrådgivning och kommer närmast från JLL i rollen som Senior Director.

CBRE har även rekryterat Sophia Tönne som Director till Contracted Accounts. Sophia kommer närmast från Gate46 där hon varit affärsområdeschef för kontor och industri. Hon har stor erfarenhet av hyresgästrådgivning och har arbetat med både mindre startups såväl som stora internationella företag.

Fredrik Elm har rekryterats som Analyst. Fredrik kommer närmast från Handelsbanken där han har arbetat med fastighetsfinansiering och finansiell analys. Han har även erfarenhet av finansiell analys och affärsjuridik från Paytrim och konsultbolaget Meritmind.

- Vi utökar vårt affärsområde med stark kompetens för att ytterligare utveckla vår rådgivning till befintliga och nya kunder. Marknadssituationen gör att våra kunder har behov av ytterst kvalificerad rådgivning för att kunna ta välgrundade beslut. Vi är därför glada över att kunna introducera Caroline, Sophia och Fredrik till teamet. De kommer att bidra starkt till kvalitativa lösningar för våra kunder, säger Anders Hansén, Head of Occupier, CBRE.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se