CBRE utser ny chef för Capital Markets
Foto: CBRE

CBRE utser ny chef för Capital Markets

Personnytt

22 augusti 2018

CBRE har nyligen genomfört en omorganisation och utsett Lisen Heijbel som Head of Capital Markets.

- Det är riktigt kul att få möjligheten att leda Capital Marketsteamet till nästa nivå. Vi är ett dymaniskt och kompetent team med 25medarbetare på våra tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Jag leder teamet från Stockholm, våra kontor i Göteborg och Malmö är mycket stabila på sina marknader. Vi är ett tätt sammansvetsat team i Sverige med ett erkänt erfaret nätverk med EMEA och våra globala kollegor, säger Lisen Heijbel

Samtidigt satsar CBRE på ett nytt affärsområde för Mid Cap, en utveckling från Small Cap-satsningen i våras. Lanseringen av Mid Cap skedde i Almedalen i somras och efterfrågan är mycket hög. Kristoffer Nyman-Björnfot leder det nya affärsområdet som är ett skräddarsytt erbjudande för rådgivning av små och medelstora kommersiella fastigheter. Det är ett nytt initiativ men det finns redan stor erfarenhet inom CBRE.

CBRE har en stark global närvaro samt marknadsledande lokal kunskap och erfarenhet. Ett exempel där CBRE är marknadsledande är segmentet Retail inom Capital Markets som leds av Bojan Ticic.

CBRE Swedens VD Patrik Kallenvret är mycket nöjd med att presentera det nya teamet för Capital Markets där han själv arbetar operativt i tillägg till sin VD-roll:
- Det är ett mycket starkt och erfaret transaktionsteam som redan ställt om sig i den nya strukturen tack vare Lisen Heijbels tydliga ledarskap. Detta stärker vår position och affär, både i Sverige och internationellt.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se