CBRE stärker transaktionsteamet

CBRE stärker transaktionsteamet

Personnytt

21 mars 2018

Nu väljer bolaget att rekrytera tre nya personer till transaktionsteamet i Stockholm.

 

Transaktionsteamet har under perioden 2016–2017 genomfört 88 fastighetstransaktioner till ett värde om drygt 32 miljarder kronor.

För att möta CBRE’s starka tillväxt med allt större marknadsandel rekryterar CBRE tre nya medarbetare till Stockholmskontoret, varav en är en hemvändare. Felix Nordqvist har tidigare arbetat på Värderingsteamet på CBRE och börjar nu i Transaktionsteamet som analytiker. Felix har sedan han slutade på CBRE arbetat med affärsutveckling hos Oscar Properties.

– Det är alltid kul att välkomna nya medarbetare och att välkomna Felix känns extra speciellt eftersom han redan arbetat hos oss och väljer att komma tillbaka. Det är ett gott betyg till vårt employer branding arbete”, säger Lisen Heijbel, Director, Capital Markets.

Lisen välkomnar också Linn Gregorsson som började på Capital Markets med ett internship, för att sedan arbeta parallellt med sina studier vid KTH - och nu får möjlighet till en fast anställning som analytiker. Linn har en master i Real Estate and Construction Management från KTH.

Den tredje nya medarbetaren är Tina Edvall, som precis börjat även hon som analytiker. Tina kommer närmast från Pangea Property Partners och har innan dess gjort ett internship på Londonbaserade Stella EOC.

Även Mikael Fastén, Head of Capital Markets, är väldigt nöjd med rekryteringarna:

– Vi har haft ett stort intresse för tjänsterna hos oss. Hela transaktionsteamet och jag är glada att vi kunnat rekrytera dessa tre personer som stärker teamet och vår position, både i Sverige och internationellt.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se