CBRE rekryterar specialist inom hotell

CBRE rekryterar specialist inom hotell

Personnytt

3 februari 2023

CBRE välkomnar Robin Stenlund som rådgivare inom Hotels, tillhörande affärsområdet Capital Markets. Robin kommer närmast från Newrest där han har arbetat som CFO för Skandinavien.

Under 2022 ökade CBRE sitt fokus på hotell i Norden med syfte att kunna leverera strategisk och operationell rådgivning, samt skräddarsydda tjänster, baserat på internationell erfarenhet av hotellbranschen.

- Detta är en förstärkning av organisationen som gör att vi kommer att kunna tillhandahålla rådgivning i större omfattning än tidigare. Vi ser att osäkerheten på marknaden på grund av makroekonomin i allmänhet gör att behovet av råd och vägledning har ökat kraftigt, säger Erik Lee Myklebust, Head of Hotels Nordics.

- Vi hämtar världsledande branschkunskap från CBREs team globalt och med Robin på plats i Sverige kan hotellkunder i hela Norden förvänta sig en ännu högre grad av skräddarsydda tjänster för alla CBREs kompetensområden. Tjänster och transaktioner i hotellbranschen är väldigt komplexa. De senaste åren har hotellbranschen dessutom sett att affärsmodeller måste uppdateras och nya strategier utvecklas. Vi står nu väl rustade för att kunna hjälpa till, säger Patrik Kallenvret, Head of Capital Markets, Nordics.

- Jag har arbetat med hotellfrågor i många år så jag hoppas och tror att min erfarenhet av analyser, investeringar och finansieringsfrågor kommer att kunna hjälpa våra kunder att ta bättre beslut inför framtiden. Jag ser fram emot en spännande och rolig utmaning och att arbeta med teamet i Sverige och Norden, säger Robin Stenlund.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se