CBRE kraftrekryterar i Malmö och Stockholm
Foto: CBRE

CBRE kraftrekryterar i Malmö och Stockholm

Personnytt

20 september 2018

Nu vill bolaget stärka sin kompetens inom flera områden och ta fler marknadsandelar. Därför anställer de nu inte mindre än åtta nya personer.

 

CBRE:s Malmökontor växer kontinuerligt och ökar sin marknadsandel i Malmö med regionen. Nu rekryteras ytterligare nya medarbetare för att möta efterfrågan. Eskil Lindnér, ansvarig för CBREs Malmökontor kommenterar:

– Vi ser ett ökat behov av våra förvaltningstjänster i Malmö med omnejd med både nya kunduppdrag samt befintliga kunder som utvecklar sina fastighetsbestånd eller bygger nytt. Vi har letat efter rätt personer att stärka vårt team och vår affär och är nu mycket glada över att presentera Heléne Peterson och Thomas Petersson.

I och med rekryteringen av Heléne och Thomas i Malmö utökar Asset Services sin närvaro i regionen med 100 procent. Helene kommer närmast från Lund kommuns Fastighets AB, där hon arbetat som uthyrare.

Thomas har tidigare arbetat på Veolia, Devotum AB och senast på Lassila & Tikanoja, där han var arbetsledare och förvaltare.

Från Colliers

Ytterligare två personer ansluter till CBREs Malmökontor. Det är Christoffer Bladh Nord som ansluter till Investor Leasing och blir ansvarig och drivande för Industrial & Logistics, med hela Sverige som arbetsfält.

Christoffer kommer närmast från Colliers där han arbetat med liknande arbetsuppgifter. Emma Mattsson börjar som Analytiker inom Capital Markets, hon kommer närmast från Cowi.

Eskil Lindnér i Malmö är extra glad åt att välkomna Christoffer och Emma, då de är två hemvändare - de har tidigare arbetat för CBRE och väljer nu att komma tillbaka.

Vidare stärker bolaget inom segmentet hållbarhet genom att anställa Thomas Gustafsson till affärsområde Sustainability, där han kommer arbeta tillsammans med Jennie Gelting. Thomas är expert på certifiering av byggnader och strategiskt hållbarhetsarbete och har tidigare arbetat på WSP.

Stärker Stockholm

Även Stockholmskontoret får förstärkning inom Asset Services. Hawar Marofi har precis anslutit teamet i sin roll som Property Manager. Hawar kommer närmast från Castellum och före dess arbetade han på Humlegården Fastigheter AB.

Ragnhild Sjöberg ansluter också till teamet inom Investor Leasing, Office, i Stockholm. Ragnhild kommer närmast från HusmanHagberg där hon arbetatsom privatmäklare. Nina de Besche, ansvarig för Investor Leasing, Office, i Stockholm, kommenterar:

– Ragnhild har under sina många år som privatmäklare vunnit otaliga utmärkelser gällande såväl antal sålda objekt som nöjdast kunder. Vi ser fram emot att välkomna en så positiv och drivande kraft till vårt team och ser fram emot att ta del av Ragnhilds tidigare erfarenheter och implementera det i vår verksamhet och till våra kunder.

I Gävle välkomnar vi Malin Vester som är vår nya Marknadskoordinator för Gallerian i Gävle. Hon har lång erfarenhet av centrummiljöer samt detaljhandel. Vi är stolta och glada att få välkomna henne till vårt retail-team. Glenn Haglund välkomnar de nya kollegorna:

– Vi är väldigt glada och nöjda över att Hawar, Heléne, Thomas och Malin ansluter till oss. Heléne och Thomas kommer på ett positivt sätt bidra till tillväxten av Malmökontoret och våra förvaltningstjänster där. Det är väldigt spännande att se hur vi växer på ett stabilt sätt i regionen. Hawar kommer bland annat ha en centralt viktig roll i ett av våra större förvaltningsuppdrag för Aberdeen Standard Life. Han är driven och målinriktad och kommer att bidra mycket till vårt team.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se