CBRE hyr ut i Hagastaden
Foto: Vitartes

CBRE hyr ut i Hagastaden

Uthyrning

20 mars 2018

Nu får bolaget genom ett avtal från ägaren Vitartes uppgiften att hyra ut fastigheten mitt emot Nya Karolinska.

 

Kv. Princeton ligger centralt placerat i den framväxande Hagastaden, mitt emot Nya Karolinska Solna. Hagastaden kommer bli en blandstadsdel där ledande företag och offentlig verksamhet kombineras med bostäder och inbjudande publika miljöer.

– Kv. Princeton är en del av vårt bidrag till Hagastadens utveckling. Mångfalden av verksamheter och institutioner i området kommer skapa unika förutsättningar för kreativitet, innovation och organisationsöverskridande samarbeten. Vi är glada att CBRE delar vår vision och ser fram emot samarbetet, säger Steinar Stokke, vd på Vitartes.

Kv. Princeton kommer erbjuda 20 000 kvadratmeter moderna kontorsmiljöer som stödjer olika sätt att arbeta och mötas, samt högkvalitativ service som underlättar vardagen för anställda och besökare. Det kommer finnas tillgång till garage, cykelgarage och närhet till kommunikationer och den kommande tunnelbanan. Entréplanet planeras, tillsammans med grannfastigheten Kv. Patienten som Vitartes också utvecklar, erbjuda bland annat restaurang, café och konferensfaciliteter.

– Det är ett privilegium att få arbeta med uthyrningen av en helt nybyggd och modern produkt och att samtidigt vara delaktig i starten på arbetet med en expansiv innerstadsdel som Hagastaden, konstaterar Nina de Besche, Head of Investor Leasing på CBRE.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se