CBRE hyr ut åt Hufvudstaden
Foto: CBRE

CBRE hyr ut åt Hufvudstaden

Uthyrning

5 oktober 2018

CBRE har haft ett exklusivt uthyrningsuppdrag från Hufvudstaden att hyra ut kontorslokaler i Nordstan, Göteborg, som Försäkringskassan lämnar vid årsskiftet 2018/2019.

Nyligen signerade Folksam ett hyresavtal med Hufvudstaden avseende hela kontorslokalen på drygt 3 700 kvm.

- Vi är mycket nöjda med CBRE som snabbt kunde presentera en stark hyresgäst som vi kunde skapa en långsiktig hyresrelation med, berättar Anki Håkansson, förvaltningschef på Hufvudstaden.

CBRE har varit länken mellan Hufvudstaden och Folksam för att möjliggöra uthyrningen. Michaela Capkova, uthyrningsrådgivare på CBRE är nöjd över samarbetet och beskriver varför:

- Jag är glad och stolt över att vi snabbt lyckades matcha den vakanta lokalen i sin helhet till Folksam. Jag är tacksam över samarbetet med alla inblandade.

Glenn Håkanson är uthyrningschef på CBRE i Göteborg. Även han är både stolt och nöjd med samarbetet:

- Hufvudstaden är en fastighetsägare som vi har ett väl fungerande samarbete med och det bevisar verkligen detta uppdrag. Hufvudstaden är ett fastighetsbolag med fastigheter i bästa lägen och en lokalstandard utöver det vanliga. Vi är tacksamma för förtroendet att få jobba med det här exklusiva uppdraget och vi är väldigt nöjda med att vi kunde presentera en riktigt bra och långsiktig hyresgäst till Hufvudstaden, berättar Glenn.

Inom Folksam pågår en övergång till ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Folksams nya kontorslokaler beräknas stå klara för inflyttning Q4 2019.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se