CBRE anställer två inom Valuation Advisory

CBRE anställer två inom Valuation Advisory

Personnytt

4 augusti 2014

CBRE anställer Daniel Holmkvist och Madelene Hörlin till företagets värderingsteam i Stockholm.

Daniel Holmkvist har anställts som Director på Valuation Advisory i Stockholm. Daniel arbetar idag på Jernhusen som ansvarig fastighetsvärderare och har dessförinnan jobbat på DTZ:s värderingsavdelning.

Madelene Hörlin kommer närmast från Cushman & Wakefield där hon arbetat med värdering och transaktioner. Innan dess jobbade Madelene med värdering inom HSB Stockholm.

Lisa Waara Klinterhäll, Head of Valuation Advisory på CBRE i Sverige, kommenterar: ”Madelene och Daniel kommer att tillföra värdefull kunskap och erfarenhet till CBRE:s värderingsteam och vi tar ännu ett steg för att stärka vår position på marknaden. Ledningen i gruppen vässas med Daniel, samtidigt som de båda kommer att ge oss ytterligare kompetens för att hantera de stora portföljvärderingarna."

Patrik Kallenvret, Managing Director på CBRE i Sverige, kommenterar anställningarna: "Valuation Advisory har snabbt gjort stora framsteg under Lisa Waara Klinterhälls ledarskap. Det märks både från kunder och genom att vi lyckats rekrytera två spännande medarbetare.”

World in Property

Källa:

Pressmeddelande CBRE, 

För övrig information, kontakta: 

Patrik Kallenvret, Managing Director på CBRE i Sverige, Email: Patrik.Kallenvret@cbre.com