CauseyWestling flyttar till nya lokaler

CauseyWestling flyttar till nya lokaler

Uthyrning

8 mars 2023

CauseyWestling flyttar nu in i nya lokaler på Kungsgatan i Stockholm och utökar samtidigt sin lokalyta hos Gamla Liv.

Till sommaren 2023 flyttar CauseyWestling från Blasieholmen till sina nya kontorslokaler på Kungsgatan 24 i fastigheten Polacken 29 och utökar sin lokalyta hos Gamla Liv genom denna förhyrning. Båda fastigheterna ingår i det förvaltningsuppdrag Novier har för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (publ).

- Vi utvärderade ett flertal alternativ och valet föll på Kungsgatan 24. Läget är perfekt och lokalerna renoveras precis som vi vill ha dem för att passa våra ökade behov av flexibilitet, vilket ger oss utmärkta förutsättningar för vår fortsatta expansion. Vi är mycket nöjda med den långa relationen med Gamla Liv och Novier, och är glada över att fortsätta vår tillväxtresa med dem som hyresvärd och förvaltare, säger Paul Causey, delägande Partner på CauseyWestling.

- Det är mycket kul att CauseyWestling väljer att flytta inom beståndet. Vi har haft en bra dialog med dem för att finna den perfekta lokalen och är övertygade om att de nya lokalerna kommer att stödja deras verksamhet bra, säger Fredrik Lindén, Uthyrningschef, Förvaltningsuthyrning på Novier.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se