Catella rekryterar toppnamn från Atrium Ljungberg

Catella rekryterar toppnamn från Atrium Ljungberg

Personnytt

10 augusti 2016

Nu lämnar Micael Averborg Atrium Ljungberg efter 16 år. Han blir chef för transaktioner på Catella Corporate Finance.

Atrium Ljungbergs affärsområdeschef för transaktion och etablering Micael Averborg slutar efter 16 år och går till Catella. Där blir han chef för transaktioner inom Catellas Corporate Finance.

- Vi är väldigt glada över att kunna presentera Micael som ska bli ansvarig för vår transaktionsverksamhet. Han är en mycket senior person som med sin mångåriga erfarenhet från fastighetsmarknaderna i våra större städer kommer kunna bidra såväl i genomförandet av komplexa transaktioner som i relationsbyggandet med våra kunder, säger Robert Fonovich chef för Catellas svenska Corporate Finance.

Micael Averborg har en mycket bred erfarenhet från fastighetssektorn och har under de senaste åren arbetat främst med transaktioner och affärsutveckling, men tidigare även med både uthyrning och förvaltningsfrågor. Under de senaste 16 åren har han haft ledande positioner inom Atrium Ljungberg, närmast som affärsområdeschef för transaktion och marknad och innan det som affärsområdedeschef för kontor.

- Micael har under många år bidragit till Atrium Ljungbergs utveckling och framgång. Vi önskar honom stort lycka till i sin nya roll, kommenterar vd Annica Ånäs i ett pressmeddelande.

Micael börjar sitt nya jobb på Catella den 15 september. - Jag ser fram emot och är stolt över att få möjlighet att bidra med min kompetens på Catella. Catella har en stark position på fastighetsmarknaden i Sverige och det känns väldigt spännande och roligt att både få vara med ytterligare stärka transaktionsverksamheten och bygga en mer integrerad nordisk Corporate Finance”, säger han.

Av Jesper Lögdahl

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se