Castellums nya Stockholmsuthyrning
Foto: Castellum

Castellums nya Stockholmsuthyrning

Uthyrning

15 februari 2019

I fastigheten där Castellum själva har sitt regionkontor hyr de nu ut en yta till ett väletablerat och expansivt företag.

KeyPlants expanderar sin verksamhet och tecknar nytt avtal i Castellums fastighet på Lilla Bantorget 15 med bästa tänkbara läge ett stenkast från T-centralen.

KeyPlants är ett väletablerat och expanderande företag som erbjuder front-end design, PM och process design consulting, samt nyckelfärdiga modulära lösningar för Life Sciences och Advanced Technology industrier.

- Vi på Castellum hälsar KeyPlants välkomna till vår fina fastigheter på Lilla Bantorget/Torsgatan. Vi tror och hoppas att vi ska kunna hjälpa KeyPlants att expandera sin verksamhet i och utanför våra lokaler, säger Christian Bouvier, affärsområdeschef på Castellum.

Fastigheten på Torsgatan/Lilla Bantorget, där Castellum själva har sitt regionkontor, har närhet till både kommunikationer, restauranger och annan service.

- Lokal och läge är en viktig faktor för KeyPlants. Att valet föll på Lilla Bantorget beror dels på det geografiska läget med närhet till smidiga och effektiva kommunikationer för våra anställda, kunder och partners, men också att vi sökte en bra och ändamålsenlig lokal och fastighet att växa i, säger Joakim Bredbo, CFO på KeyPlants.

Lokalen som Keyplants hyr är på 611 kvadratmeter. I och med uthyrningen är fastigheten återigen fullt uthyrd.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se