Castellums nya avtal med PostNord
Foto: Castellum

Castellums nya avtal med PostNord

Transaktion

14 november 2018

Castellum har tecknat avtal med tre nya hyresgäster, däribland PostNord, i logistikfastigheten Rosersberg.

PostNord, Veddesta distribution och musikinstrument-återförsäljaren Gear4music har tillsammans tecknat hyresavtal om totalt ca 12 000 kvm i Castellums logistikfastighet Rosersberg 11:130 mitt i Stockholm Nord Logistikcenter i Rosersberg.

Området i Rosersberg är en etablerad plats för många logistikföretag och ligger optimalt och lättillgängligt utmed E4:an i nära anslutning till Arlanda flygplats.

- Vi välkomnar alla våra nya hyresgäster och tycker det är roligt att vi har kunnat hjälpa en befintlig hyresgäst att växa inom vårt bestånd. Att de alla tre väljer att etablera sig i vår logistiklokal i Rosersberg bekräftar att läget och vår produkt är attraktivt. Vi är även stolta över att vi är först ut att certifiera fastigheten enligt Miljöbyggnad Silver 3.0, säger Affärsområdeschef Anders Hägglund.

- Vi har varit hyresgäster hos Castellum sedan 2016 och är nöjda med att vi på ett smidigt sätt har kunnat växa till över 7000 kvm och att det var möjligt att hantera under pågående avtalstid, säger Victor Burrau på Gear4music .

- Castellum kunde erbjuda en lokal och var tillmötesgående, snabbfotade och tillgängliga. Därför valde vi dem, säger Jonas Eriksson VD på Veddestagruppen.

- Storleken, bra säkerhetslösningar och inte minst närheten till Arlanda gör att lokalen passar PostNord väl och tack vare den kan vi bedriva vår importverksamhet effektivare, med ökat kundvärde och med mindre miljöpåverkan, säger Mathias Krümmel, produktionschef på PostNord Sverige.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se