Castellum tillsätter affärsområdeschef
Foto: Castellum

Castellum tillsätter affärsområdeschef

Personnytt

6 februari 2019

Han kommer närmast från rollen som Senior Vice President på fastighetsbolaget Sponda.

Henrik Stadigh har rekryterats till den nyinrättade tjänsten som affärsområdeschef för Castellum i Helsingfors. Han kommer närmast från rollen som Senior Vice President på fastighetsbolaget Sponda. Henrik Stadigh har lång erfarenhet från flera chefs-befattningar inom fastighetsbranschen, bland annat som SVP för affärsområden inom köpcentrum och fastighetsfonder.

Som affärsområdeschef för Castellum i Helsingfors kommer Henrik att ansvara för etableringen av Castellums verksamhet i Finland med fokus på att bygga upp en egen organisation i Helsingfors och utveckla det finska fastighetsbeståndet.

- Det känns fantastiskt roligt att välkomna Henrik Stadigh till Castellum och att ta nästa steg i vår etablering i Finland. Helsingfors är en jättespännande marknad som vi ser har stor tillväxtpotential. Med Henrik på plats kan vi fortsätta växa och förverkliga vår ambition om att utöka vårt bestånd i centrala Helsingfors, säger Castellums koncernchef Henrik Saxborn.

Castellum tog steget in på den finska marknaden i juni 2018 då kontorsfastigheten Salmisaarenaaukio 1, i kontorsområdet Ruoholahti i Helsingfors köptes av Skandia Fastigheter.

- Jag ser mycket fram emot att få bidra till Castellums etablering på den finska marknaden. Jag hoppas kunna tillföra kunskaper och erfarenheter från den finska fastighetsbranschen och min erfarenhet av att bygga framgångsrika team präglade av stark lagkänsla, säger Henrik Stadigh.

Henrik Stadigh tillträder sin nya tjänst 18 mars 2019.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se