Castellum öppnar coworking i WTC Växjö
Coworkingarenan i Business Center är cirka 1 000 kvm fördelat över två våningsplan.

Castellum öppnar coworking i WTC Växjö

Ekonomi

18 november 2021

Castellum öppnar coworking om 1 000 kvadratmeter i World Trade Center Växjö.

Pandemin har påverkat hur vi vill arbeta framöver, flexibilitet och det personliga mötet är det som efterfrågas mest. För att möta efterfrågan utvecklar Castellum Business Center i World Trade Center Växjö till en fullskalig coworkingarena.

Coworkingarenan i Business Center är cirka 1 000 kvm fördelat över två våningsplan och innebär att du som medlem får tillgång till flexibla arbetsplatser på ett nyckelfärdigt, möblerat kontor.

– Här får du som medlem tillgång till en komplett arbetsplats med alla kringtjänster, oavsett om du har ett eget rum eller endast nyttjar gemensamma ytor. Videoinspelningsrummet liksom fler varierade mötesytor är spännande ingredienser i vårt coworking, säger Jenny Rungegård, Affärsområdeschef Castellum Växjö.

Castellum har redan välkomnat ett antal nya medlemmar till coworkingarenan i WTC och TRR är en av dem.

– Det känns riktigt bra att få arbeta i en miljö som främjar nätverkande, kreativitet och engagemang och som samtidigt erbjuder hög servicegrad, säger Magnus Gustafsson, Chef arbetsmarknadsområde Syd.

Hållbarhet och hälsa är fokusområden för Castellum och hela 90 procent av interiören är vald med återbruk.

För såväl fysiskt som mentalt välbefinnande erbjuds bland annat en ergostation med redskap för arbetsplatsen och ett nytt vilrum.

I övrigt kan alla företag, oavsett storlek, bli medlemmar. I medlemskapet ingår gemensam lounge, pentry, kaffe, städning, wifi samt skrivare och medlemmar kan även hyra mötesrum till medlemspris.

Arenan kommer att erbjuda en rad olika miljöer att mötas och arbeta, en zon för enskilt arbete och en annan dynamisk zon för samarbete och utbyte med kollegorna där nätverkande och idéer står i fokus. Castellum vill samla olika yrken och branscher under samma tak, vilket skapar möjligheter för erfarenhetsutbyte och samverkan över gränserna.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se