Castellum nominerade till World in Property Award
Foto: Torbjörn Hedberg

Castellum nominerade till World in Property Award

Fastighetsgalan

11 september 2019

Nomineringen till World in Property Award är i full gång och nu kan vi stolt presentera Castellum som ett av de nominerade bolagen.

World in Property Award är ett rikstäckande pris som delas ut till ett bolag eller ett projekt som gör, eller kommer att göra, ett extraordinärt avtryck på den svenska fastighetsmarknaden. Pristagaren visar på visionärsskap, framtidstro, mod och samhällsnytta i sitt arbete med stadsutvecklingsprojekt antingen inom bostadsområdet eller inom den kommersiella sektorn.

Det är World in Propertys läsare som fått chansen att nominera ett bolag som de tycker utmärker sig lite extra. Nu kan vi stolt presentera Castellum som ett av de nominerade bolagen.

– Det är en ära att vara nominerad till World in Property Award för vårt hållbarhetsarbete. Att vara en del av lösningen i de stora frågorna såsom klimat och att bidra till de globala målen är nödvändigt och bra för vår affär. Vi ser oss som en samhällsbyggare. Med den bakgrunden är vår strategi att ta hållbarhetsfrågorna på stort allvar både ur ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv, säger Filip Elland, hållbarhetschef på Castellum.

– Målsättningen är att integrera hållbarhetsarbetet i allt vi gör och att det ska vara en naturlig del i vårt dagliga arbete. Den här nomineringen är ett ytterligare bevis på att vår strategi är rätt, att vi gör ett riktigt bra arbete och att det är lönsamt att fokusera på hållbarhet, fortsätter han.

World in Property kommer löpande att presentera de nominerade bolagen men det finns fortfarande tid kvar att skicka in din nominering på Fastighetsgalan.se, senast den 31/10 vill vi ha ditt förslag.

Fastighetsgalan äger rum på Berns Salonger den 29 januari 2020. Säkra din biljett här.

Av Pernilla Gilbert

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se