Castellum hyr ut till fyrfaldigt Gasellföretag
Åsa Brantgården, kommersiell förvaltare, Castellum Jönköping, och Calle Andersson kontorsansvarig på Toxic i Jönköping i de nyrenoverade lokalerna.

Castellum hyr ut till fyrfaldigt Gasellföretag

Uthyrning

24 juni 2021

Efter elva framgångrika år har gasellföretaget Toxic vuxit ur sina befintliga lokaler och flyttat till totalrenoverade och ändamålsenliga kontor på Slottsgatan hos Castellum.

Toxic Interactive Solutions är en digital byrå verksamma i Jönköping, Borås och Anderstorp och som de senaste fyra åren blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Toxic valde mellan ett antal lokaler men under 2021 skrevs kontrakt för en lokal om 525 kvm på Slottsgatan 14, vilket är en dubblering av lokalyta för bolaget.

Lokalen har under 2 månader genomgått en totalrenovering med anpassningar som möter byråns behov och önskemål.

– Det känns jättekul att ett så framåtlutat bolag som Toxic väljer att utöka sin verksamhet hos oss. Och vi hoppas att de kommer att fortsätta växa och trivas i sina nya lokaler på Slottsgatan, säger Åsa Brantgården, kommersiell förvaltare, Castellum Jönköping. Inför flytten genomförde Toxic en intern undersökning där personalen fick svara på hur och var man helst vill arbeta framöver.

– Det kommer vi fortsätta möjliggöra för personalen. Undersökningen visade också ett stort behov av att få arbeta på plats, träffas, umgås, skapa och att få arbeta ihop, säger Calle Andersson kontorsansvarig på Toxic i Jönköping.

Nycklarna till lokalerna lämnades nyligen över och på Castellum ser vi fram emot att följa Toxics framfart i Jönköping.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se