Castellum hyr ut 3 000 kvm i Sollentuna
Foto: Castellum

Castellum hyr ut 3 000 kvm i Sollentuna

Uthyrning

14 mars 2019

Lyft- och hanteringsföretaget Pronomic expanderar sin verksamhet och flyttar sitt huvudkontor till Castellums fastighet.

Pronomic utvecklar sedan 1989 ergonomiska lyftlösningar för olika branscher där det förekommer lyft. Tidigare har man haft huvudkontor inklusive produktion i Sjöberg i Sollentuna och en produktionsfilial i Arninge, Täby. I samband med flytten centraliseras nu all verksamhet till Castellums fastighet.

- Våra nya lokaler ger oss bättre flexibilitet och effektivitet i vårt produktionsflöde och därigenom större möjligheter att möta kraven från såväl befintliga som nya kunder. Vi får de förutsättningar vi behöver för att växa och ger våra medarbetare en bra arbetsmiljö i moderna lokaler, säger Pronomics vd Joakim Stannow.

Castellums fastighetsbestånd i Edsberg omfattar både kontor, lager- och industrifastigheter med välplanerade och flexibla lokaler.

- Det är viktigt för oss att ha en bra dialog och förståelse för våra hyresgästers verksamheter. Pronomic expanderar i snabb takt och med lokalen på Bäckvägen får de goda förutsättningar till sin fortsatta tillväxtresa, säger Stefan Bergström, t.f. vd Castellum Stockholm-Norr.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se