Castellum fyller på i Brunna

Castellum fyller på i Brunna

Uthyrning

13 september 2023

Castellum har tecknat nytt hyresavtal på Mätarvägen 43 i Brunna, på 5 144 kvm. Hyresavtalet sträcker sig till januari 2031.

- Vi är glada över att välkomna ytterligare ett nytt spännande företag, DS Smith, till området. Våra moderna, effektiva lokaler med bra prestanda som dessutom har en solcellsanläggning på taket kommer passa DS Smith verksamhet som handen i handsken, säger Sven Stork, region-vd i Stockholm.

DS Smith är en ledande leverantör av hållbara förpackningslösningar som verkar globalt. Flytten till Brunna är en satsning för region Stockholm/Mälardalen där DS Smith ökar sin befintliga lageryta för att bättre kunna ge service åt kunderna inom denna region. DS Smith tillträder lokalen den 1 februari 2024.

- Vi anser att Brunna är ett perfekt läge för oss logistiskt, vi har ett flertal befintliga kunder inom detta område och lokalen i sig med solpaneler och LED belysning passar in i vår strategi att vara en ledande leverantör av hållbara förpackningslösningar, säger Fredrik Axelsson, DS Smith.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se