Byggmästargruppen renoverar åt RFSL Foto: Byggmästargruppen

Byggmästargruppen renoverar åt RFSL

Stadsutveckling

5 februari 2018

Byggmästarna tar plats på Sveavägen 59 för ett nytt intressant projekt. Projektet är beläget inom kv. Våghalsen och beräknas pågå fram till juli 2018.

 

Fastighets AB Melanita har tecknat kontrakt med Byggmästargruppens affärsområde för lokalanpassningar att renovera 1000 kvadratmeter kontorslokaler till RFSL. Entreprenaden utförs som en samverkansentreprenad.

– Vi har de senaste åren satsat på samverkansprojekt där vi kommer in tidigt i projektet och kan bidra med vår byggmästarkompetens. Vår ide att få projektets aktörer att känna sig delaktiga i renoverings-processen för att skapa en så bra slutprodukt som möjligt för brukare och fastighetsägare är ett stimulerande arbete säger Viktor Karlsson arbetschef på Byggmästargruppen.

Förutom detta projekt är Byggmästargruppen just nu sysselsatt med flera andra stora hyresgästanpassnings-projekt. Typen av projekt varierar, som exempel kan vi nämna ombyggnaden av Danderyds sjukhus åt Locum, i Vita Huset vid Danvikstull genomförs två projekt åt Hiby och i Björkhagen håller vi på med att renovera Markuskyrkan åt Svenska Kyrkan.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se