Bygghemma väljer Skanskas Oas

Bygghemma väljer Skanskas Oas

Uthyrning

19 september 2023

Skanska Fastigheter Malmö har tecknat ett hyresavtal med Bygghemma om 1651 kvm.

Bygghemma, med huvudkontor i Malmö, är Sveriges största e-handlare inom bygg-, hem- och trädgårdsprodukter och kommer hösten 2024 att flytta in på plan 2 och 3 i Oas. Skanskas nya kontorsprojekt är beläget på Neptunigatan på Universitets holmen. Med egna balkonger samt tillgång till en gemensam takterrass anpassad för utomhusarbete är Oas byggd för att uppmuntra till en aktivt och hållbar livsstil. På entréplan finns lokaler för publik verksamhet samt cykelhotell, duschar och omklädningsrum för att underlätta för hållbart resande.

- Som en oas mitt i Malmö, med närhet till kanal och park kan vi erbjuda Bygghemma attraktiva lokaler för en hållbar och hälsosam arbetsmiljö. Vi är mycket glada och stolta över att få välkomna dem till Oas, säger Jessica Andersson, Uthyrningssansvarig, Skanska Fastigheter Malmö. Oas är utformat för att uppmuntra till en hälsosam och hållbar livsstil för både människor och företag. Byggnaden hälsocertifieras enligt den internationella standarden WELL och hållbarhetscertifieras enligt LEED Platinum.

- Det känns väldigt roligt att få ge våra medarbetare möjligheten till en ny och modern arbetsplats med ett tydligt hållbarhet- och hälsoprofil. Läget med närhet till Malmö C och goda kommunikationer och Malmös kanal precis utanför kontoret ger fina förutsättningar för vårt företag säger Fredrik Lind, Chief People & Culture Officer på Bygghemma. Med kontorsprojektet Oas fortsätter Skanska sitt arbete mot klimatneutralitet och projektet strävar efter ett avsevärt reducerat klimatavtryck och har som ambition att certifieras enligt NollCo2.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se