BWH Hotels väljer Olov Lindgren

BWH Hotels väljer Olov Lindgren

Uthyrning

16 november 2023

BWH Hotels flyttar sitt svenska huvudkontor till Mosebacke Torg där nya kontorslokaler utöver det vanliga just nu håller på att skapas.

Den unika lokalen är fördelad på tre plan och anpassas till ett modernt kontor där bland annat hiss byggs mitt i lokalen för en hög tillgänglighet. Inflyttning är planerad till 1 maj 2024. Ett spännande samarbete som kommer ge unika och moderna kontorsmiljöer. Avtalet sträcker sig över en femårsperiod och är på 734 kvadratmeter.

– Medarbetarna känner stor glädje över flytten, det blir mer centralt när man vill hitta på aktiviteter efter jobbet. Vi är övertygade om att de nya lokalerna, som vi vill ska vara en spännande mötesplats, också kommer öka trivseln och främja samarbete, kreativitet och produktivitet, säger Johan Michelson, CEO Scandinavia på BWH Hotels.

BWH Hotels är ett ledande, globalt hotellnätverk som består av tre hotellkedjor – WorldHotelsTM Collection, Best Western Hotels & Resorts och SureStay Hotel Group. Totalt ingår cirka 4 700 hotell i nästan 100 länder. Huvudkontoret i Sverige som än så länge ligger i Sundbyberg får snart en centralare plats i och med flytten till Södermalm i Stockholm.

– Vi märker att många företag alltmer, precis som BWH Hotels, söker sig in mot stan och till miljöer där medarbetarna kan samarbeta och träffas, kontorets plats och utformning är än viktigare nu sen de hybrida arbetssätten blev vanliga. Mosebacke Torg är en fin plats med Söders puls inpå knutarna. Att BWH Hotels nu väljer att flytta sitt huvudkontor hit kommer bidra ytterligare till platsens variation och fastighetens utveckling, säger Joanna Heikkilä, fastighetschef på Olov Lindgren.

Arkitekt- och designbyrån Koncept står bakom inredning och utformning av lokalen som ska återspegla de 160 privatägda hotell som ingår i kedjan.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se