Bokenberger till Convendums styrelse Lars-Åke Bokenberger blir ny styrelseledamot och vice ordförande i Convendums styrelse.

Bokenberger till Convendums styrelse

Personnytt

3 maj 2021

Coworkingaktören Convendum får Wallenstams styrelseordförande som ny ledamot i sin styrelse.

Vid Convendums årsstämman återvaldes samtliga styrelseledamöter: Stefan Persson som styrelseordförande samt Håkan Jeppsson, Bengt Almqvist, Louise Ringström Grandinson, Cecilia Åkerblom och Rebecka Wallenstam som ledamöter.

På stämman valdes även Lars-Åke Bokenberger in som ny styrelseledamot och vice styrelseordförande.

Lars-Åke Bokenberger är för närvarande bland annat styrelseordförande i Wallenstam AB och styrelseordförande i Mattssons Fastighetsutveckling AB.

Tidigare har han bland annat varit svensk aktiechef på AMF samt aktieanalytiker och analyschef på Alfred Berg Fondkommission.

– Vi är glada över att Lars-Åke Bokenberger valts in som styrelseledamot. Lars-Åkes erfarenheter kommer att tillföra mycket i styrelsearbetet. Vi ser alla fram emot ett nytt spännande år för Convendum, säger styrelseordförande Stefan Persson

– Jag ser fram emot att få vara med och bidra till Convendums fortsatta expansion och att ytterligare stärka bolaget position som den ledande coworkingaktören på marknaden, säger Lars-Åke Bokenberger.

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se