Blank the Hub öppnar butik i Hornstull Centrum

Blank the Hub öppnar butik i Hornstull Centrum

Uthyrning

21 november 2023

Butiken kommer att erbjuda ett brett sortiment av mode för dam och herr samt inredningsprodukter för att inspirera till ett modernt och personligt hem.

Hornstull är en levande och dynamisk stadsdel som har blivit många stockholmares favoritcentrum för shopping och nöjen. Blank the Hub har valt att öppna en butik i Hornstull Centrum på grund av dess utmärkta butiksläge och besöksflöden. Genom att etablera sig här kan Blank the Hub erbjuda boende och besökare i Hornstull ett ständigt uppdaterat sortiment av mode och inredning.

- Med den nya butiken Blank the Hub fortsätter Hornstull Centrum att vara en destination för mode och inredning för våra besökare. Vi ser fram emot samarbetet, säger Jeff Gustafsson, Fastighetsförvaltare Bonnier Fastigheter.

- Vi är stolta över att introducera vår senaste butik i Hornstull Centrum. Vi ser fram emot att få inspirera och möta våra kunder på denna fantastiska plats, säger Roger Johansson, Blank the Hub.

Blank the Hub är känt för modern design med fokus på kvalitet. Den nya butiken kommer att erbjuda ett brett utbud av mode för både dam och herr samt inredningsdetaljer. Kundupplevelsen är viktig för Blank the Hub, och personalen finns alltid där för att erbjuda vägledning och expertråd. Med öppnandet av sin nya butik i Hornstull Centrum stärker Blank the Hub sin närvaro i Stockholms inredningsmarknad och är fast beslutna att fortsätta erbjuda innovativa och spännande designlösningar till sina kunder.

Besökare och kunder är välkomna att utforska den nya butiken från och med den 24:e november.

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se