Belatchew får ny toppchef Per Ångquist, tillträdande vice vd på Belatchew. Foto: Belatchew Arkitekter

Belatchew får ny toppchef

Personnytt

7 december 2018

Under januari nästa år kommer Belatchew Arkitekter få ny vice vd. Fokus kommer att ligga på affärsutveckling och bolagsexpansion.

Ledningen för Belatchew Arkitekter har utsett Per Ångquist till ny vice vd, där han kommer att ansvara för bolagets affärsutveckling och fortsatta expansion.

– Jag är mycket glad över att kunna välkomna Per som vår nya vice vd. Han har en gedigen erfarenhet av affärsutveckling i konsultbranschen och god kännedom om markanden. Med Per som vice vd stärker vi ledningen och skapar goda förutsättningar för att fortsätta vår expansion inom nya affärsområden, säger Rahel Belatchew, chefsarkitekt och grundare, Belatchew Arkitekter.

Per Ångquist kommer närmast från rollen som marknadsområdeschef på Hifab där han ansvarat för 10 avdelningar och cirka 100 medarbetare. Under sin tid på Hifab har han även i rollen som marknadschef ansvarat för att leda företagets arbete med affärs- och verksamhetsutveckling.

Ångquist har dessförinnan verkat på WSP, bland annat med ansvar för en nationell marknadsorganisation.

– Belatchew Arkitekter har fått internationell uppmärksamhet för sitt arbete och har positionerat sig starkt med innovation som utgångspunkt. Det finns potential för nya marknader och marknadssegment och det känns väldigt spännande att få medverka i den fortsatta utvecklingen, säger Per Ångquist.

Per Ångquist tillträder sin tjänst under januari 2019.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se