Balder nominerat till Årets Fastighetsbolag Bostad – På Balder är vi alltid intresserade av nya möjligheter och stort fokus ligger på områdes- och stadsutveckling genom att erbjuda ännu fler attraktiva bostäder, säger Petra Widén Lindh, Förvaltningschef Bostad på Balder.

Balder nominerat till Årets Fastighetsbolag Bostad

Fastighetsgalan

23 september 2021

Balder har nominerats till priset Årets Fastighetsbolag Bostad, som delas ut på Fastighetsgalan den 9 februari 2022.

– Det känns väldigt roligt att vara nominerad och att våra insatser uppmärksammas. På Balder arbetar vi varje dag för att möta kunders olika behov och nomineringen är ett kvitto på att våra insatser gör skillnad. Balder har tidigare nominerats i kategorin Kommersiellt men det är första gången vi nominerats till Årets Fastighetsbolag Bostad vilket såklart ligger mig extra varmt om hjärtat, säger Petra Widén Lindh som är Förvaltningschef Bostad på Balder.

Vad ser ni som er profil och styrka som fastighetsbolag inom bostäder?

– Balder är en långsiktig fastighetsägare som bygger och utvecklar såväl bostäder som bostadsområden för att våra kunder ska trivas och må bra. Balders bredd, närhet och engagemang är några av våra främsta styrkor och vi är stolta över att erbjuda hyresrätter och bostadsrätter, nyproducerade liksom ombyggda lägenheter, i olika nivåer och lägen.

Vad är just nu i fokus för er vad gäller vidareutveckling av ert bostadsbestånd?

– På Balder är vi alltid intresserade av nya möjligheter och stort fokus ligger på områdes- och stadsutveckling genom att erbjuda ännu fler attraktiva bostäder. Vi arbetar också kontinuerligt för att bidra till trygghet och trivsel genom olika sociala och miljömässiga satsningar i våra områden.

Läs mer om Fastighetsgalan och priserna HÄR!

På galans webb kan du fortfarande nominera aktörer till priserna. Och här kan du senare i höst - när alla nomineringar är helt klara - rösta på dina favoriter till de olika priserna.

 

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se