Balder nominerade till Årets Fastighetsbolag Balders projekt Clarion Hotel Draken i Göteborg. Foto: Fastighets AB Balder

Balder nominerade till Årets Fastighetsbolag

Fastighetsgalan

18 september 2019

Nomineringen till Årets Fastighetsbolag kommersiellt är i full gång och vi kan nu presentera Fastighets AB Balder som ett av de nominerade bolagen.

Årets Fastighetsbolag Kommersiellt är ett rikstäckande pris som går till ett bolag som under det senaste året haft en utvecklingskurva som starkt pekat uppåt. Det kan handla om rent ekonomiska framsteg såsom stora framgångar på börsen eller extremt starka finansiella vinster, men även om vunna markanvisningar eller omfattande stadsutvecklingsprojekt.

– Det är alltid roligt att stort engagemang och hårt arbete uppmärksammas. Vi är väldigt stolta över att vara nominerade bland många andra starka aktörer, säger Martin Ernstson, Förvaltningschef kommersiellt.

Det är World in Propertys läsare som får chansen att nominera ett bolag som de tycker utmärker sig lite extra.

– Det är mycket som händer för Balder nu. Vi har haft en fortsatt hög transaktionstakt och på senare tid även förvärvat många större stadsutvecklingsprojekt som engagerar många människor och områden runt om i landet. Vi tar, utöver ett ekonomiskt ansvar, ett stort socialt och miljömässigt ansvar i dessa utvecklingsområden. Tillsammans med Stockholm stad har vi skapat Stockholms största gymnasieskola och glädjande nog blev fastigheten framröstad till årets Stockholms byggnad 2019. Därutöver har vi även tagit ytterligare kliv utanför Sveriges gränser. På många håll är det med andra ord mycket som händer, allt med högst långsiktiga och hållbara ambitioner, fortsätter Martin Ernstson.

World in Property kommer löpande att presentera de nominerade men det finns fortfarande tid kvar att skicka in din nominering på Fastighetsgalan.se, senast den 31/10 vill vi ha ditt förslag.

Fastighetsgalan äger rum på Berns Salonger den 29 januari 2020. Säkra din biljett här.

Av Pernilla Gilbert

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se