Bahnhof flyttar in i Diös lokaler

Bahnhof flyttar in i Diös lokaler

Uthyrning

28 juni 2017

Nu lägger internetbolaget sin supportverksamhet i fastighetsägarens nya lokaler i centrala Borlänge.

 

Lokalen ligger på Stationsgatan 8 och just nu utvecklar Diös lokalen till att ha en öppen lösning och stora rum. Beräknad inflytt blir redan nu i sommar, under juli månad.

- Det känns jätteroligt att kunna erbjuda Bahnhof lokaler för sin supportverksamhet i centrala Borlänge. Det stora ytorna kommer att passa dem perfekt och vi utvecklar just nu lokalen för inflytt redan i sommar. Nu ser fram emot att välkomna 50 personer till Stationsgatan, säger Mikael Hartmeier, uthyrare, Diös Borlänge.

Bahnhof AB bildades 1994 och är moderbolaget med säte i Stockholm. Bahnhof AB verkar inom företagsmarknaden med tjänster inom data- och telekommunikation såsom bredband, cloudlösningar och tv-tjänster. De vänder sig till både privat- och företagsmarknaden.

- Vi har haft en bra dialog med Diös under en tid och den nya lokalen för vårt supportgäng verkar mycket lovande. Nu förbereder vi oss på flytt samtidigt som Diös fixar med de sista detaljerna. Vi räknar med att vara fullt igång redan i slutet av sommaren, säger Jon Jordås, kommunikationschef, Bahnhof.

Av Redaktionen

World in Property

World in Property
redaktionen@worldinproperty.se