Aura i Malmö får fler hyresgäster Foto: Skanska

Aura i Malmö får fler hyresgäster

Uthyrning

22 oktober 2018

Nu har Skanska tecknat ett nytt hyresavtal i den populära fastigheten Aura, Citadellsstaden.

 

Ny hyresgäst är Adecco Group som flyttar in under sommaren 2019.

– Vi på Adecco Group ser mycket fram emot att flytta till Aura, en ny fräsch byggnad som ligger i framkant avseende moderna arbetsplatser i hjärtat av Malmös framväxt. Vi är med och bygger Malmös och Skånes framtida arbetsmarknad och näringsliv och det gör vi bäst med hög tillgänglighet där mångfald, innovation och entreprenörsanda pulserar varje dag. Aura har mött våra förväntningar för att bäst tillgodose våra kunder, kandidater och medarbetares behov och vi ser fram emot att välkomna alla gäster till oss när vi är på plats i juni 2019 säger Philip Lindvall, Regional Branch Manager, Adecco och Linda Dahlberg, Regional Manager, Badenoch + Clark.

Få stadsdelar i Malmö har haft en så intensiv utveckling som Universitetsholmen. Med Malmö Universitet och flera byggnader utvecklade av Skanska som Hovrätten, Malmö Live och STUDIO präglas området idag av en spännande mix av studenter, startups, entreprenörer, kultur och näringsliv.

Skanska utvecklar nu kontorshuset Aura som med sin tydliga arkitektoniska profil, rymliga terrasser och gyllene tak sätter en elegant prägel på västra Universitetsholmen.

– Vi har ett stort intresse för Aura och det nya kvarteret Citadellstaden, där flera företag vill verka och utvecklas på ett av Malmös bästa lägen. Att nu Adecco kan läggas till listan och vi är mycket glada över att få välkomna ytterligare en internationell aktör till Aura. I och med uthyrningen är lokalerna till över hälften uthyrda i Aura, säger Patrik Lundberg, Skanska Öresund.

Adecco Group kommer att hyra en yta på plan 2 som erbjuder en flexibel planlösning i centrala Malmö.

Av Redaktionen

Skribent

World In Property
redaktionen@worldinproperty.se